Vissza a nyitóoldalra

Kötélmászó és minitramp verseny

2018. május 2.

A Katona József Gimnáziumban voltunk kötélmászó és minitramp versenyen. Egy lány és egy fiú csapat képviselte iskolánkat mindkét versenyszámban.

A kötélmászó versennyel kezdtünk, ahol a lányok csapatversenye volt az első. Volt több újonc is a csapatban, és nagyon derekasan helyt álltak. A csapat tagjai: Szakály Anna, Sipos Orsolya, Bizey- Nagy Gabriella, Katona Júlia, Halász Anna, Bócsa Alexandra, Daniele Lucia, Erdős Kata és Forgács Alina. A lányok csapata 1. lett J. Majd az egyéni mászások következtek, mind a kilencen felmásztak időre, de a leggyorsabb Szakály Anna lett, ő nyerte az aranyérmet, 2. Bizey-Nagy Gabriella lett, 3. Bócsa Alexandra.
Ezután a fiúk csapat függeszkedése következett. Itt is több új taggal is bővültünk, aminek nagyon örülünk.  A csapat tagjai: Kravalik Bertalan, Bata Álmos, Rózsahegyi Kristóf, Pelyhe Gergő, Sipos Sándor, Portik-Lukács Rajmund, Dalos Ákos és Szabó Áron. A fiúk szoros versenyben a 2. helyet érték el. Egyéniben Kravalik Bercinek a bronzérmet sikerült elhoznia.

Ezután a minitramp verseny következett, ahol az öt kötelező ugrás után a három egyéni versenyző mutatta be két szabadon választott ugrását. A lányok Fenyák Orsolyával kiegészülve a legmagasabb ponttal 17,5 (a 20-ból) megnyerték a versenyt, egyéniben, pedig Bizey Gabi 1. lett, Szakály Anna 2., Bócsa Szandi pedig 3. lett.
A fiúk versenyen ugyanígy zajlott, és ismét szoros, 0,5 pont(!) különbséggel, de most a mi fiaink hozhatták el az aranyérmet! Egyéniben Álmos és Gergő indult, és mindketten érmet is szereztek, Álmos bronzérmet, Gergő ezüstérmet! Aki az első helyen végzett, dupla szaltót ugrott.

Nagyon szépen dolgoztatok, gyerekek, köszönöm a részvételt! Gratulálok mindenkinek!

Gyulainé Poczik Zsuzsa

Kerületi többpróba versenyVissza a(z) versenyek oldalraKerületi kötélmászó verseny
szombat (november 17.)
Hadik-bál
hétfő (november 19.)
Reggeli zsolozsma a 11. e osztállyal
szerda (november 21.)
Tollaslabda házibajnokság
szombat (november 24.)
Pályaorientációs nap
hétfő (november 26.)
Reggeli zsolozsma a 10. a osztállyal
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)