Vissza a nyitóoldalra

Kötélmászó és függeszkedő verseny 2017

2017. június 20.

               Meghívást kaptunk az idén is Palatinus standon megrendezésre kerülő kötélmászó és függeszkedő versenyre. Minden évben a Budapesti Torna Szövetség azokat az iskolákat hívja meg, akik egész évben lelkesen és jól szerepelnek a kötélmászó és függeszkedő versenyeken.  Iskolánk 2 db 8 fős csapattal 1lány és 1 fiú csapattal tudott elindulni.

              A verseny a fiúk versenyével kezdődött, mivel nagyon sok csapat indult 3 előfutam is volt! Szerencsére a fiúk tovább jutottak így a döntőbe bekerültek. Ezzel párhuzamosan ment a lányok versenye ( 1 fiú- 1 lány futam), ahol a lányok torony magasan megnyerték a futamjukat. A döntő futamokban a lányok ezüstérmet, a fiúk bronzérmet nyertek! Csapatok tagjai: Bizey-Nagy Gabriella, Szakály Anna, Somló Anna, Gyulai-Sárdi Diána, Csernus Fanni, István Katica, Garamszegi Anna, Gallay Gabriella. Pelyhe Gergő, Kravalik Bertalan, Reményi Dávid, Horváth Boldizsár, Havas Ottó, Való Zsolt, Pató Péter, Komornik Balázs, Cetner Zénó, Mórász Ferenc.

                 Ezután következtek az egyéni mászások, függeszkedések, mind lány mind fiúk közül sokan indultak és érmeket is nyertünk. Lányoknál Gyulai- Sárdi Diána 2., Szakály Anna 3. Bizey-Nagy Gabriella 5. lett. Fiúknál lenyúzott tenyérrel Havas Ottó 3. helyezett lett.

            Sajnos még mindig nem lehetett a medencékben fürdeni, így a megérdemelt pancsolás megint elmaradt. Köszönöm mindenki segítségét (Lóri, Gergő)! Egy élmény volt J

Gratulálok mindenkinek! Köszönöm a részvételt!

                                                            Gyulainé Poczik Zsuzsa

Kerületi több próba verseny 2017Vissza a(z) versenyek oldalraOrszágos Minitramp verseny 2017
péntek (december 15.)
Bécsi kirándulás
Adventi gyertyagyújtás
12:15
hétfő (december 18.)
Reggeli zsolozsma a 10.e osztállyal
szerda (december 20.)
Délután osztálykarácsony
csütörtök (december 21.)
A téli szünetet megelőző utolsó tanítási nap
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)