Vissza a nyitóoldalra

Kötélmászó és függeszkedő verseny 2017

2018. január 9.

              Meghívást kaptunk az idén is a Palatinus standon megrendezésre kerülő kötélmászó és függeszkedő versenyre. Minden évben a Budapesti Torna Szövetség azokat az iskolákat hívja meg, akik egész évben lelkesen és jól szerepelnek a kötélmászó és függeszkedő versenyeken. Iskolánk egy-egy nyolcfős csapattal tudott elindulni. 

              A verseny a fiúk versenyével kezdődött, mivel nagyon sok csapat indult, három előfutam is rendeztek! Szerencsére a fiúk tovább jutottak a döntőbe. Ezzel párhuzamosan zajlott a lányok versenye, ahol a lányok torony magasan megnyerték a futamukat. A döntő futamokban a lányok ezüstérmet, a fiúk bronzérmet nyertek! A csapatok tagjai: Bizey-Nagy Gabriella, Szakály Anna, Somló Anna, Gyulai-Sárdi Diána, Csernus Fanni, István Katica, Garamszegi Anna, Gallay Gabriella. Pelyhe Gergő, Kravalik Bertalan, Reményi Dávid, Horváth Boldizsár, Havas Ottó, Való Zsolt, Pató Péter, Komornik Balázs, Cetner Zénó és Mórász Ferenc.

                 Ezután következtek az egyéni mászások, függeszkedések, mind a lányok, mind a fiúk közül sokan indultak és érmeket is nyertek. A lányoknál Gyulai-Sárdi Diána 2., Szakály Anna 3., Bizey-Nagy Gabriella 5. lett. Fiúknál lenyúzott tenyérrel Havas Ottó 3. helyezett lett.

            Sajnos még mindig nem lehetett a medencékben fürdeni, így a megérdemelt pancsolás megint elmaradt. Köszönöm mindenki segítségét (Lóri, Gergő)! Egy élmény volt J

Gratulálok mindenkinek! Köszönöm a részvételt!

Gyulainé Poczik Zsuzsa

Kerületi több próba verseny 2017Vissza a(z) versenyek oldalraOrszágos Minitramp verseny 2017
szerda (július 25.)
Nyári nyitvatartás, hivatali ügyintézés
09:00-12:00
szerda (augusztus 1.)
Nyári nyitvatartás, hivatali ügyintézés
09:00-12:00
szerda (augusztus 8.)
Nyári nyitvatartás, hivatali ügyintézés
09:00-12:00
szerda (augusztus 15.)
Nyári nyitvatartás, hivatali ügyintézés
09:00-12:00
Kötélmászó és függeszkedő verseny 2017
2017. június 20.
23 darab kép
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)