Vissza a nyitóoldalra
Események >>

Kirándulások

Ady-nyomozás Erdélyben

2018. július 27.

Erdélyben járt tanulmányi kiránduláson a 11.D - nemsokára már 12.D... -, hogy fölkutasson minden nevezetesebb helyet, ahol Ady Endre megfordult a Partiumban: a szülőháztól az iskolákon át a nagyváradi szerkesztőségekig és kávéházakig. Az öt, májusi napról most csak szavakban és képekben számolunk be, de a dokumentumfilm már az utómunka-szakaszban! (A forgalmazó ígérete szerint premier szeptemberben.)

Teker(g)és az Őrségben

2018. július 6.

A 10.b osztály nyári biciklitábora 2018 júniusában esőben és napsütésben, hegyen-völgyön, itt-ott úttalan utakon, tehenekkel, fülbemászókkal, hollókkal és jegesmedvékkel szegélyezve.

Szalamandra-tábor

2018. június 23.

Idén is megrendezésre került a 11. évfolyam biológia fakultációs diákjainak a kétnapos ökológiai terepgyakorlat Bohuss tanárnő és Kiss Katalin tanárnő vezetésével.

Paksi kirándulás 2018

2018. június 23.

2018. március 23.-án  csütörtökön a 11.a, 11.b és 11.e osztály tanulmány kiránduláson vehetett részt. Úti célunk a Duna folyó mentén fekvő Paksi atomerőmű volt.

SpeakOut nyári angol nyelvi tábor

2018. június 20.

SpeakOut nyári angol nyelvi tábor Keszthelyen BEKG-s diákoknak féláron

A Speak Out egy beszédcentrikus angol tábor, ahol amerikai diákokkal gyakorolhatod az angol nyelvet és belekóstolhatsz egy másik kultúrába. Mindössze 5 percre a Balatontól, Keszthelyen.

hétfő (december 17.)
Reggeli zsolozsma a 10.d osztállyal
Történelem évfolyamvizsga-szóbeli (11. évfolyam)
szerda (december 19.)
Délután osztálykarácsony
csütörtök (december 20.)
A téli szünetet megelőző utolsó tanítási nap
Karácsonyváró szentmise a Szent Anna templomban
09:00
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)