Vissza a nyitóoldalra
Események >>

Kirándulások

Szalamandra tábor 2017

2017. május 28.

A Gimnázium 1687 Alapítvány támogatásával ismét megrendezésre került a tizenegyedikes biológia faktosok kétnapos terepgyakorlata a Visegrádi-hegységben. 

EKG Nagytábor

2017. április 11.

Az EKG alapításának 330., újraalapításának 20. évfordulóját egyebek mellett jubileumi nagytáborral is megünnepli 2017. július 18 és 23 között Pusztamaróton.

Nyelvtanfolyam Dél-Angliában 2017

2017. január 17.

2017. október 21-28-ig, immár harmadik alkalommal, szervezünk Angliába nyelvtanfolyammal egybekötött tanulmányutat.  Idén Dél-Anglia az úti cél (Hastings, Battle, Canterbury, Eastbourne, London). Szállás angol családoknál, délelőtt angol nyelvtanfolyam (4 nap, anyanyelvi tanárokkal), délután pedig Anglia szép tájain járunk. Várunk Téged is! 

Bécsi kirándulás 2016

2016. december 24.

Idén már tizenkettedik alkalommal látogattunk el a Bécsbe, hogy ismét megcsodálhassuk a kivilágított Városháza előtti adventi vásárt. S hogy mi volt a meglepetés? S melyik zenekarnak vezényeltek diákjaink? S hogy volt e Kinderpunch? Volt -e ismét újdonság a vásárban? Ezekre a kérdésre is választ kap mindaz, aki tovább olvassa a cikket.  

Anglia – 57 hangra

2016. december 15.

Élményekben és látnivalókban gazdag egy hetet töltött a Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium 52 diákja és 5 tanára Nyugat – Angliában október utolsó hetében.  Sokaknak ez volt az első útja Angliába és megismerhettek egy európai, mégis kicsit más világot a könyvek után testközelből. Muszáj volt angolul beszélni a nyelviskolában, a befogadó családoknál, a boltban, a múzeumokban ezért bátrabbak lettek a diákok angolul. Mindenkinek más tetszett a legjobban, de abban egyetértünk, hogy mindannyian nagyon jól éreztük magunkat!

hétfő (november 27.)
Reggeli zsolozsma a 10. b osztállyal
csütörtök (november 30.)
Madáretető készítés
péntek (december 1.)
Szülői lelkinap / Adventi gyertyagyújtás
Elsőpénteki szentmise a Szent Anna templomban
07:30
hétfő (december 4.)
Adventi lelki nap az osztályoknak
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)