Vissza a nyitóoldalra
Események >>

Kirándulások

Kárpátaljai kirándulás

2017. november 26.

A gimnázium 7. a osztályának diákjai osztályfőnökük vezetésével meglátogatták a munkácsi testvériskolát. S hogy mi történt ebben a néhány napban? A folytatáshoz olvassa tovább a cikket! 

Állatkerti beszámoló

2017. november 26.

Már évek óta október elején ellátogatunk az Állatkertbe. Idén is hasonlóan tettünk, s az időjárás is kedvezett nekünk, hiszen gyönyörű, napfényes időben sétálhattunk a kertben. Arról, hogy még mi történt ezen a délutánon, kérjük, hogy kattintson a részletekre!

Lengyel-magyar barátság

2017. október 18.

Iskolánkban minden év októberében idegen szótól hangos a folyosó. Ez nem újdonság, hiszen mindenki tudja, hogy van egy lengyel testvériskolánk, melyből a diákok időnként meglátogatnak minket. De vajon hogyan töltik itt idejüket? Ebbe nyerünk most betekintést…

Aquincumban járt az ősz

2017. október 9.

Október 4-én Aquincumba mentünk a 9-10 évfolyam latinosaival. A régi víziorgona, és az új leletek, a regényes keretek között bemutatott átoktáblák, de a virtuális kultúrtörténeti játékok is hívogattak minket.

A 8.B. családos kirándulása

2017. október 8.

Csodálatos őszi időben, a Pilis hangulatos tájain került sor a 8.B. osztály immáron szokásos őszi kirándulására, amelyen összesen 64 diák, szülő, testvér és tanár vett részt, sőt, még négy kutya is.

hétfő (február 26.)
Reggeli zsolozsma a 7. b osztállyal
kedd (február 27.)
Megemlékezés Szécheny Györgyről és az iskolaalapításról
péntek (március 2.)
Keresztúti ájtatosság - 10. évfolyam
Elsőpénteki szentmise a Szent Anna templomban
07:30
Nagyböjti szülői lelkinap
17:00
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)