Vissza a nyitóoldalra
Események >>

Kirándulások

Bécs 2017

2018. március 6.

Idén már tizenharmadik alkalommal látogattunk el a Bécsbe, hogy ismét megcsodálhassuk a kivilágított Városháza előtti adventi vásárt. S hogy mi volt a meglepetés? S melyik múzeumban töltöttünk el majd három órát? S hogy volt-e Kinderpunch? Volt-e ismét újdonság a vásárban? Ezekre a kérdésre is választ kap mindenki, aki tovább olvassa a cikket.  

EKG Sítábor Dachstein síterepen

2018. február 27.

Idén újra sítáborba utaztak a gimnázium diákjai. Hol jártunk? Mit csináltunk? Kik vettek részt a táborban? Tényleg volt esti közös játék? Ezekre a kérdésekre is választ kaphat a kedves olvasó, ha továbbolvassa a cikket. Sőt! Danyi Dóri jóvoltából egy német nyelvű cikket is olvashatnak! 

Kárpátaljai kirándulás

2017. november 26.

A gimnázium 7. a osztályának diákjai osztályfőnökük vezetésével meglátogatták a munkácsi testvériskolát. S hogy mi történt ebben a néhány napban? A folytatáshoz olvassa tovább a cikket! 

Állatkerti beszámoló

2017. november 26.

Már évek óta október elején ellátogatunk az Állatkertbe. Idén is hasonlóan tettünk, s az időjárás is kedvezett nekünk, hiszen gyönyörű, napfényes időben sétálhattunk a kertben. Arról, hogy még mi történt ezen a délutánon, kérjük, hogy kattintson a részletekre!

Lengyel-magyar barátság

2017. október 18.

Iskolánkban minden év októberében idegen szótól hangos a folyosó. Ez nem újdonság, hiszen mindenki tudja, hogy van egy lengyel testvériskolánk, melyből a diákok időnként meglátogatnak minket. De vajon hogyan töltik itt idejüket? Ebbe nyerünk most betekintést…

szerda (április 25.)
12-esek lelki felkészítése
07:30
péntek (április 27.)
Certamen Latinum - latin verseny
14:30
szerda (május 2.)
12-esek lelki felkészítése
07:30
péntek (május 4.)
Ballagás, hálaadó szentmise a Mátyás templomban
10:00
hétfő (május 7.)
Magyar nyelv és irodalom írásbeli érettségi
08:00
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)