Vissza a nyitóoldalra

Kerületi több próba verseny 2017

2018. január 9.

Idei első versenyünk a kerületi több próba verseny volt a Czakó utcai sporttelepen. Iskolánkból két leány csapatot tudtunk vinni 4. korcsoportban.

A megszokott körülmények mellett versenyeztünk, ismerő bírói arcokkal találkoztunk, akik már megismertek minket, és kedvesen segítették a versenyzést.
Távolugrással kezdett mind két csapatunk, így jó is volt, mert egymás után mindenki lement, nem kellett sokat várni, és együtt tudtunk mozogni. Egy próbaugrás után három ugrást mértek, amelyk közül a legjobb számított. Ezután mentünk kislabdát hajítani, ahol szintén egy próbadobás után három éles dobás volt, szintén a legjobbat számították be. Ezután következtek a futások, de mivel 1.-4. korcsoportok voltak, elég sokat kellett várni, mert a kisebbek 40 és 60m-t futottak, a mi lányainknak pedig 100 m-t kellett már teljesíteni.
A verseny utolsó száma a 800m síkfutás. Ez a legnehezebb versenyszám, főleg nap végén, fél öt magasságában... De lányaink nagyon aktívan, lelkesen végigfutották, a 2. és 4. helyet szerezve meg.

A csapatok tagjai: Holló Ágnes, Halász Anna, György Emma, Miticzky Boglárka, Nyéki Mónika; Bende Barbara, Pusztai Emese, Farkas Laura, Oláh Réka és Tóth Borbála.

Végeredményben az egyik csapatunk 4 ponttal lemaradva a 4. helyen végzett,  másik csapat az 5. helyet szerezte meg.

Gratulálok, lányok, köszönöm a részvételt! 

Gyulainé Poczik Zsuzsa

Európai Diáksport Napja 2017Vissza a(z) versenyek oldalraKötélmászó és függeszkedő verseny 2017
hétfő (szeptember 24.)
Reggeli zsolozsma a 12. c osztállyal
Iskolai SZMK értekezlet
17:00
péntek (szeptember 28.)
Gólyabál / Gólyanap
hétfő (október 1.)
A nap során rövidített órák lesznek
Reggeli zsolozsma a 12. d osztállyal
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)