Vissza a nyitóoldalra

Kerületi több próba verseny 2017

2017. október 9.

Idei első versenyünk a kerületi több próba verseny volt a Czakó utcai sporttelepen. Iskolánkból 2 leány csapatot tudtunk vinni 4. korcsoportban.

A megszokott körülmények mellett versenyeztünk, ismerő bírói arcokkal találkoztunk, akik már megismertek minket és kedvesen segítették a versenyzést.
Távolugrással kezdett mind két csapatunk, így jó is volt, mert egymás után mindenki lement, nem kellett sokat várni, és együtt tudtunk minden hova mozogni. Egy próbaugrás után 3 ugrást mértek, ahol a legjobb számított. Ezután mentünk kislabdát hajítani, ahol szintén egy próbadobás után 3 éles dobás volt, a legjobbat számították be. Ezután következtek a futások, de mivel 1.-4. korcsoportok voltak, elég sokat kellett várni, mert a kisebbek 40 és 60m-t futattak, a mi lányainknak 100 m-t kellett már teljesíteni.
A verseny utolsó száma a 800m síkfutás. Ez a legnehezebb versenyszám, főleg nap végén fél 5 magasságában, de lányaink nagyon aktívan, lelkesen végigfutották, futam 2. és 4. helyet is szereztek.

Csapatok tagjai: Holló Ágnes, Halász Anna, György Emma, Miticzky Boglárka, Nyéki Mónika; Bende Barbara, Pusztai Emese, Farkas Laura, Oláh Réka, Tóth Borbála.

Végeredményben: Egyik csapatunk 4 ponttal lemaradva 4. helyen végzett,  másik csapat 5. helyet szerezte meg.

Gratulálok lányok, köszönöm a részvételt! 

                                                                      Gyulainé Poczik Zsuzsa

Európai Diáksport Napja 2017Vissza a(z) versenyek oldalraKötélmászó és függeszkedő verseny 2017
péntek (december 15.)
Bécsi kirándulás
Adventi gyertyagyújtás
12:15
hétfő (december 18.)
Reggeli zsolozsma a 10.e osztállyal
szerda (december 20.)
Délután osztálykarácsony
csütörtök (december 21.)
A téli szünetet megelőző utolsó tanítási nap
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)