Vissza a nyitóoldalra

Kerületi Röplabda Diákolimpia 2019

2019. november 5.

 

Az idén 2 fordulós lesz a Toldyban rendezett röplabda Diákolimpia. Most a 12. es fiúkkal mentünk az Őszi fordulóra.

Csapatunkat 1 lány is erősítette, megengedett, hogy fiúk között lány is versenyezhet, természetesen fordítva ez nem megengedett! J
Szokásos bemelegítés sorsolás után kezdődtek a meccsek, 2 pályán. Annyi a különbség még az előző évekhez képest, hogy most 2 nyert szettig játszunk 15 pontig, a döntő 10 pontig. Most mindenki játszik mindenkivel, de így most mi csak 1 mérkőzést játszottunk, de a második napon folytatjuk. Ezen a meccsen nem voltunk olyan eredményesek, mint az ellenfél, de következő versenynapon ezen szeretnénk változtatni!

A második napon csapatunk újabb tagokkal bővült, sőt eljött 2 szurkoló lány osztálytárs is (Hanna és Flóra), hogy pom-pommal buzdítsa a csapatot! Nagyon köszönjük. J Most 3 mérkőzést játszottunk! Igen ígéretes labdamenetek voltak, végre kijátszottuk sokszor a hármat! Nagyon sportszerű volt a mérkőzésvezető és az ellenfelek is!
Jól ment a játék, de még van mit fejlődni. Még a tavaszi fordulókon lesz pár meccsünk és csak utána lesz eredményhirdetés, addig sokat gyakorlunk, és bizakodóak vagyunk!
Csapat tagjai: Jécsai Kriston Koppány, Méri András, Bognár Koppány, Fügedi Ádám, Ugron Pál, Kovách Dávid, Szőnyi Máté, Luntz Dominik, Németh Kinga.

Lányokkal folytattuk a röplabda Diákolimpiát a Toldy Gimnáziumban.

Újoncok és vállalkozó szelleműek is voltak a csapatban, aminek mindig örülünk, jó a frissítés, és egyre több tanuló kezd el szívesen mozogni! Most 11. és 12. es lányokkal folytattuk a versenyt! Nagyon jó kis csapat jött össze, akik szívesen jöttek játszani. Nagyon jó kis labdamenetek voltak! Minimális nyitás hibákig eljutottunk, ezt nagyon jó látni! Volt beszéd a pályán, egymást biztatták, buzdították, egymás hibáit igyekeztek kijavítani! Tudtunk szettet is nyerni, illetve minimális különbséggel vesztettünk el szettet. Eredmény a tavaszi forduló után lesz!
Csapat tagjai: Peller Zsuzsanna, Klinger Dóra, Németh Kinga, Varga Mónika, Altorjay Virág, Szoboszlai Bella, Pozsgai Adrienn.

Köszönöm gyerekek a részvételt! Nagyon Ügyesek voltatok! Gratulálok mindenkinek, tavasszal folytatjuk!

 

Gyulainé Poczik Zsuzsa

 

 

Európai Diáksportnap 2019Vissza a(z) versenyek oldalraIskolai Minitrampolin bajnokság
hétfő (március 2.)
A 7. B osztály zsolozsmát imádkozik az iskola diákjaiért
07:20
csütörtök (március 5.)
Szülői lelkigyakorlat
17:00
péntek (március 6.)
Keresztút - 11. évfolyam
Elsőpénteki szentmise
07:30
hétfő (március 9.)
A nap során rövidített órák lesznek
Kerületi Röplabda Diákolimpia fiúk
2019. november 5.
26 darab kép
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)