Vissza a nyitóoldalra

Kerületi kötélmászó verseny

2018. május 2.

Iskolánk két lány és egy fiú csapattal tudott indulni a kerületi kötélmászó és függeszkedő versenyen, ami a Petőfi Gimnáziumban került megrendezésre.

Nagyon kedvesen fogadtak minket, gyors öltözés és bemelegítés után máris kezdődött a lányok csapat versenye. A lánycsapatok tagjai: István Katica, Szakály Anna, Androvics Alexandra, Bizey-Nagy Gabriella, György Emma, Csapodi Kinga, Kurucz Luca, Garamszegi Anna; valamint Hrehuss Dorottya, Halász Anna, Pesti Dóra, Daniele Lucia, Radácsi Anna, Sipos Orsolya, Forgács  Alina és Sipos Flóra. Az „A” csapat 11 helyezési ponttal magasan nyerte a versenyt, és nagy örömünkre a „B” csapat is dobogón tudott végezni, a 3. helyet szerezve meg. Ezután a fiúk függeszkedése következett: Pelyhe Gergő, Somogyi Máté, Kravalik Bertalan, Cetner Zénó, Baló Zsolt, Rózsahegyi Kristóf, Szlávik Bence, Bata Álmos összeállításban.  Nagyon szoros verseny alakult ki, és csak 1 helyezési pont döntött, a mi fiaink végeztek a 2. helyen, az ezüstérmet hozva haza.
Ezután az egyéni mászások, függeszkedések következtek, de most a fiúk kezdték: ebben a számban Somogyi Máté és Kravalik Bertalan indult , előbbi a 2. helyen , utóbbi a 4. helyen végzett.
Végül a lányok egyénije jött, ahol hat bátor indulónk is volt, és a dobogó mindhárom fokán EKG-s lány állhatott: az 1. Szakály Anna, a 2. Bizey-Nagy Gabriella, és a 3. György Emma! De Radácsi Anna, Pesti Dóra és Daniele Lucia is nagyon lelkesen, gyorsan felmászott!

Köszönöm, gyerekek, a részvételt, gratulálok mindenkinek!

 Gyulainé Poczik Zsuzsa

Kötélmászó és minitramp versenyVissza a(z) versenyek oldalraKerületi Mezei futóverseny
hétfő (február 25.)
Megemlékezés a kommunista diktatúra áldozatairól
február 25-március 1.
Pénzügyi és vállalkozói témahét
február 25-március 2.
Középiskolai felvételi eljárás iskolánkban (beszélgetés, hittan teszt)
Reggeli zsolozsma a 7.a osztállyal
07:25
péntek (március 1.)
Elsőpénteki szentmise a Szent Anna és a Szent Ferenc Sebei templomban
07:30
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)