Vissza a nyitóoldalra

III. Öregdiák Találkozó

2011. szeptember 27.

 

Nagy öröm ez számunkra, hogy idén már harmadszorra hirdethetjük meg az Egyetemi Katolikus Gimnázium Öregdiák Egyesület nagy őszi találkozóját. Bízunk benne, hogy a hagyományoknak megfelelően idén is egyre többen jöttök el erre a nagyszabású eseményre, ahol köszönthetjük legújabb Öregdiákjainkat, és egy kötetlen est keretében eleveníthetjük fel emlékeinket.

A Program a következő:

18:00 – Kapunyitás

19:30-19:45 – Ünnepi Beszédek

21:00 – Gimnázium Kvíz

23:00 – Zárás

Újításként idén első alkalommal a Gimnázium életére vonatkozó talányos és szórakoztató kvíz bajnokságot rendezünk mesés nyereményekkel.

Ez alkalommal is baráti árakkal dolgozó büfével igyekszünk kiszolgálni mindenki igényét. Valamint amennyiben van rá igény és kedv a találkozó után közösen, nagy tömegekben ellátogathatunk egy zenés-táncos helyre folytatni a találkozón megalapozott hangulatot.

Reméljük, hogy mind többen jöttök el és fogjátok idén is remekül érezni magatok. Valamint hogy lelkesedésünk titeket is megfertőz, és mind többen csatlakoztok az Öregdiák Egyesülethez akár tagként, akár aktív és tevékeny leendő szervezőként.

Felhívjuk minden kedves vendégünk figyelmét, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan, az idei évben is tilos az épületben a dohányzás. A tavalyi felújítás óta tűz- és füstjelző rendszer működik az épületben, ami a legkisebb füstre is rögtön riasztja a tűzoltóságot. A kellemetlenségek elkerülése érdekében megkérünk mindenkit, aki nem bírja ki a rendezvény alatt dohányzás nélkül, hogy ezt az épület előtt tegye meg és a csikkeket az ott található kukákba helyezze eloltott állapotban.

Mivel a találkozó alapvetően az EKG-ban érettségizett öregdiákoknak szól, ezért olyan személyek, akik nem nálunk érettségiztek csak előzetes regisztráció mellett jöhetnek be a rendezvényre, amit az oregdiak@egyetemi.hu címen lehet megtenni név, születési dátum és személyi igazolvány szám megadásával. Ilyen módon megoldható, hogy párok is jelen legyenek a rendezvényen. Amennyiben az előzetes jelzés elmarad, akkor a nem öregdiák résztvevőnek a portán 500 Ft-os regisztrációs díjat kell fizetni.

Az iskolánk Szalagavató bálja 2011. október 29-én, szombaton lesz. Öregdiákoknak lehetőség nyílik félárú (500 Ft-os) belépő vásárlására, amelyet a találkozón lehet megtenni.

 

üdvözlettel

az Öregdiák Egyesület

 

II. Öregdiák SportnapVissza a(z) Öregdiákok oldalraCsatlakozz Te is az egyesülethez!
szerda (július 24.)
Nyári nyitvatartás, hivatali ügyintézés
09:00-12:00
szerda (július 31.)
Nyári nyitvatartás, hivatali ügyintézés
09:00-12:00
szerda (augusztus 7.)
Nyári nyitvatartás, hivatali ügyintézés
09:00-12:00
szerda (augusztus 14.)
Nyári nyitvatartás, hivatali ügyintézés
09:00-12:00
szerda (augusztus 21.)
Nyári nyitvatartás, hivatali ügyintézés
09:00-12:00
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)