Vissza a nyitóoldalra

I. kerületi röplabda Diákolimpia

2018. március 27.

Az idei I. kerületi röplabda Diákolimpiát a 6. korcsoportos lányok kezdték a szokott helyen, a Toldy Gimnáziumban. A Sásdi Luca, Andrónyi Flóra, Radácsi Anna, Maracskó Kata és Bizey-Nagy Gabriella alkotta csapattal álltunk ki. Csoportokba sorsolva, egy nyert szettel és 25 pontos körmérkőzésekkel zajlott a viadal. A sorsolás, a szabályok ismertetése és a bemelegítés után kezdődtek a meccsek. Volt szoros, volt kevésbé szoros küzdelem, végeredményben a 4. helyen végeztünk! Gratulálok, lányok!

A követlező napon, hétfőn, az 5. korcsoportos lányok következtek. Oda a Talpai Anikó, Klinger Dóri, Krulik Zsófia, Peller Zsuzsi, Pozsonyi Anna, Szűz Alexandra alkotta csapattal mentünk. A lányok nagyon lelkesen készültek, számos csapat indult, így sokat tudtunk játszani. Szoros meccseket játszottunk, végül a 6. helyen végeztünk! Gratulálok, lányok!

A harmadik napon, kedden, az 5. korcsoportos fiúk következtek: Trencsényi Dániel, Trencsényi Péter, Csernyák Péter, Holló András, Szőnyi Gergő és Móra Barna. Igen biztató labdameneteket láthattunk, nagyon ügyes megmozdulásokkal. A csapatmunkán van még mit fejlődni. A 6. helyen végeztünk. Gratulálok, fiúk!

Utolsó nap, szerdán a 6. korcsoportos fiúk következtek, kiegészítve egy lánnyal, mert az utolsó pillanatban többen visszamondták, de játszani mentünk, mozogni, élvezni a röplabdázást. Csapatunk összeállítása: Sillye Gergő, Munkácsi Márk, Sziva Bendegúz, Knapecz Máté, Nyéki Ferenc és Nyéki Mónika. Nagyon lelkesen küzdöttek, erős ellenfelekkel játszottunk és így a 4. helyen végeztünk Gratulálok!

Nagyon jó kis röplabdás délutánokon vagyunk túl, élvezetes meccseket játszottunk erős ellenfelekkel, minőségi pályán, korrekt versenybírókkal. Ennél több nem is kell: verseny szituációkkal ismerkedünk, tisztában leszünk az röplabda szabályaival. A csapatmunka, amin még dolgozni kell, de egyébként mindenképp jellemépítő délutánokon vagyunk túl!

Köszönöm, hogy ennyien szeretitek a röplabdát, és egy jó kis játék miatt, a csapat miatt eljöttetek ezekre a délutánokra, ami csak hasznunkra válhat! Gratulálok mindenkinek!

Gyulainé Poczik Zsuzsa

testnevelő

Nyelvi hepaj-felhívásVissza a(z) versenyek oldalraKIDS Országos Szertorna verseny
hétfő (február 25.)
Megemlékezés a kommunista diktatúra áldozatairól
február 25-március 1.
Pénzügyi és vállalkozói témahét
február 25-március 2.
Középiskolai felvételi eljárás iskolánkban (beszélgetés, hittan teszt)
Reggeli zsolozsma a 7.a osztállyal
07:25
péntek (március 1.)
Elsőpénteki szentmise a Szent Anna és a Szent Ferenc Sebei templomban
07:30
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)