Vissza a nyitóoldalra

Házi szertorna bajnokság

2020. január 6.

 

A versenyt Igazgató Asszonyunk, Endrédi Józsefné, Marika néni nyitotta meg, balesetmentes jó versenyzést kívánva, és a régi hagyományok követésére felhívva a figyelmet. Két szülő is megkérdezte, beülhetnek –e megnézni a versenyt, nem szokás, de természetesen bejöhettek, örülünk, hogy a szülők is érdeklődnek és örülnek, hogy gyermekük mozog, és versenyez. Nagyon sok újoncunk van, szinte mindenki az idén kezdte el a szertornát iskolánkban, de annál nagyobb lelkesedéssel járnak edzésre. Ez egy gyakorló verseny volt, készülünk a diákolimpiára, tudjuk hol járunk, hova kell fejlődnünk. Hívtam külsős versenybírókat, Gyulai- Sárdi Diána és Baráth Alexander személyében, akik nagyon segítőkészen és türelmesen segítették a versenyzőket.

A 3.-4. korcsoportosok kezdték a versenyt, lányok és fiúk párhuzamosan, lányok talaj, gerenda, ugrás, fiúk ugrás, talaj, gyűrű szersorrendben. Mindenkinek egyedül kell bemutatni a gyakorlatát a versenybírónak, a lányoknál a talajgyakorlat zenére történik. Ha mindenki végzett a kezdő szerén, akkor történik a forgás.
Ezután az 5.-6. korcsoportosok versenyeztek: lányok talaj, gerenda, felemáskorlát, ugrás; fiúk ugrás, talaj, gyűrű, korlát szersorrendben.
Mindenki nagyon ügyesen versenyzett. Büszke vagyok Rátok gyerekek, hogy ilyen sokan részt akartok venni ebben a nehéz sportágban, és versenyezni is el tudunk menni!

Eredmények:
Lányok 3.-4.kcs.: 1.Elek Virág, 2. Selmeczi Kinga, 3. Tessely Borbála, 4. Bata Emese, 5. Halász Kinga, 6. Bata Lili, 7. Csikor Tekla.
Fiúk 3.-4. kcs. 1. Böhm Regő, Paksy Botond
Lányok 5.-6. kcs.: 1. Fenyák Orsolya, 2. Kurucz Luca, 3.Vígh Adél, 4. Ékes Borbála, 5. Barbon Liliána, 6. Németh Szilvia.
Fiúk 5.-6.kcs.: 1. Moldoványi Barnabás, 2. Mezei Noel, 3. Fodor Vazul.

Gratulálok gyerekek mindenkinek, nagyon köszönöm a lelkesedést, köszönöm az Alapítvány és Vezetőség támogatását, amiből az érmeket, okleveleket, ajándékokat, rágcsálni valókat tudtam venni! További Sportsikereket! J

                                                     Gyulainé Poczik Zsuzsa

 

 

Kerületi sakkverseny 2020.Vissza a(z) versenyek oldalraSzuper kötélmászó bajnokság 8,5m-es kötélen
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)