Vissza a nyitóoldalra

Floorball meccsek a Hunfalvyban

2018. május 2.

Az idén egy lány és egy fiú csapattal indultunk a kerületi Floorball Diákolimpián. A meccsek az elmúlt évekhez hasonlóan a Hunfalvy Szakközépiskolában kerültek megrendezésre.

A floorball talán nem annyira ismert sportág, főleg a diákok körében, de nagyon szórakoztató, mozgásos, ügyességfejlesztő csapatjáték. Hasonlít a jégkoronghoz, de műanyag labdával játszák, és teremben, jég nélkül. 3-3 fős csapatokkal játszottuk palánkkal körbevett pályán. Így csak akkor van kint, ha a palánk felett kirepül a labda, de a kapu mögé is lehet vinni a labdát. Cél, hogy a csapat az ütővel az ellenfél kapujába jutassa a floorball labdát. Mi is ezzel próbálkoztunk. Tízperces meccsek voltak, fiúk-lányok felváltva játszottak.
Nagyon jó kis meccsek voltak, néha nevettünk, néha bosszankodtunk, mindenesetre élvezettel játszottunk, és ez a lényeg. A lányok és a fiúk is bronzérmet nyertek.
A lányok csapata: Talpai Anikó, Krulik Zsófia, Pozsonyi Anna, a fiúk a Holczer Bálint, Bene Vince, Barnabás Balázs, Rónai Levente alakulattal. A fiúkat Mester Bálint Tanár Úr kísérte.

 

Gratulálok gyerekek! Köszönöm a részvételt!

Gyulainé Poczik Zsuzsa

Kerületi Mezei futóversenyVissza a(z) versenyek oldalraMeghódították Középföldét!
hétfő (május 28.)
Reggeli zsolozsma a 10. e osztállyal
csütörtök (május 31.)
Fakultációkra jelentkezés határideje a 11. évfolyamnak
péntek (június 1.)
Nyelvválasztás határideje a 10.a,b osztályokban
Elsőpénteki szentmise a Szent Anna templomban
07:30
hétfő (június 4.)
Nemzeti Összetartozás Napja - megemlékezés
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)