Vissza a nyitóoldalra

Emericus kupa Szertorna verseny 2017

2017. december 17.

Ismét kiválóan szerepeltek lányaink az Emericus szertorna versenyen! Idén is meghívást kaptunk a Szent Imre Gimnáziumba az Emericus Kupára, amelyen most kibővült a verseny a III.-IV. korcsoportra is. Lányok mérhették össze tudásukat három szeren mindkét korcsoportban: talajon, szekrényugráson és gerendán kellett bemutatni a Diákolimpia mozgásanyagát hivatalos bírói gárda előtt.

A III.-IV. korcsoportos lányok kezdték a versenyt, ahol a sok csapat miatt kétfordulós lett, mi a 2. körben voltunk. Ebben a korcsoportban egy csapattal érkeztünk, Halász Anna, György Emma, Csikós Henrietta, Holló Ágnes, Miticzky Boglárka, Hrehuss Dorottya összeállításban. Ugrással kezdtünk, majd gerenda, végül talaj. A pontozók kedvesek, segítőkészek voltak, a lányok nagyon csinosan feszítettek címeres dresszükben. Mindegyikük nagyon izgult, de nagyon ügyesen versenyeztek. Volt, akinek az első tornaversenye volt. Pontszerző helyen végeztünk, bronzérmet kaptak! Gratulálok, lányok!

Ezután az V.-VI. korcsoportos lányok következtek, itt két csapattal tudtunk indulni Németh Piroska, István Katica, Jóború Kitti, Pesti Dóra; Bizey- Nagy Gabriella, Szakály Anna, Csernus Fanni, Somló Anna, Gyulai-Sárdi Diána összeállításokban. Az „F” csapat ugráson kezdett, gerenda és talaj, a „B” csapat talajon kezdett, majd ugrás és gerenda. Ők már rutinos versenyzők, összeszokott gárda, egymást segítették, biztatták, esetleg vigasztalták, szóval csapatként működtek, aminek az eredménye az 1. és 2. hely! Nagyon boldogok vagyunk, hogy a „B” csapat a 2. helyen végzett! Egyéni helyezés is volt, nem is akármilyen… 1. helyen Gyulai-Sárdi Diána végzett, 2. helyen hármas holtversenyben Somló Anna, Csernus Fanni és egy Szent Imrés lány, 5. helyen ( a holtverseny miatt) Bizey-Nagy Gabriella és a 6. helyen Szakály Anna!
Összeségében hatalmas siker megint!

Büszke vagyok Rátok, lányok! Gratulálok mindenkinek, és köszönöm a részvételt!

Gyulainé Poczik Zsuzsa 

Országos Minitramp verseny 2017Vissza a(z) versenyek oldalraKerületi Röplabda Diákolimpia 2017
szerda (július 25.)
Nyári nyitvatartás, hivatali ügyintézés
09:00-12:00
szerda (augusztus 1.)
Nyári nyitvatartás, hivatali ügyintézés
09:00-12:00
szerda (augusztus 8.)
Nyári nyitvatartás, hivatali ügyintézés
09:00-12:00
szerda (augusztus 15.)
Nyári nyitvatartás, hivatali ügyintézés
09:00-12:00
Emericus kupa Szertorna verseny 2017
2017. június 20.
32 darab kép
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)