Vissza a nyitóoldalra

Emericus kupa Szertorna verseny 2017

2017. június 20.

Ismét kiválóan szerepeltek lányaink az Emericus szertorna versenyen! Idén is meghívást kaptunk a Szent Imre Gimnáziumba az Emericus Kupára. Most kibővült a verseny a III.-IV. korcsoportra is. Lányok mérhették össze tudásukat 3 szeren mindkét korcsoportban. Talajon, szekrényugráson és gerendán kellett bemutatni a Diákolimpia mozgásanyagát hivatalos bírói gárda előtt.

A III.-IV. korcsoportos lányok kezdték a versenyt, ahol a sok csapat miatt 2 fordulós lett, mi a 2. körben voltunk. Ebben a korcsoportban 1 csapattal érkeztünk, Halász Anna, György Emma, Csikós Henrietta, Holló Ágnes, Miticzky Boglárka, Hrehuss Dorottya összeállításban. Ugráson kezdtünk, majd gerenda végül talaj. A pontozók kedvesek, segítőkészek voltak, a lányok nagyon csinosak voltak a címeres dresszükben. Mindenki nagyon izgult, de nagyon ügyesen versenyeztek. Volt, akinek az első tornaversenye volt. Pontszerző helyen végeztünk, bronzérmet kaptak! Gratulálok lányok!

Ezután az V.-VI. korcsoportos lányok következtek, itt 2 csapattal tudtunk indulni Németh Piroska, István Katica, Jóború Kitti, Pesti Dóra; Bizey- Nagy Gabriella, Szakály Anna, Csernus Fanni, Somló Anna, Gyulai-Sárdi Diána összeállításokban. Az „F” csapat ugráson kezdett, gerenda és talaj, a „B” csapat talajon kezdett majd ugrás és gerenda. Ők már rutinos versenyzők, összeszokott gárda, egymást segítették, biztatták, esetleg vigasztalták. Szóval csapatként működtek, aminek az eredménye 1. és 2. hely!!!  Nagyon Boldogok voltunk, hogy a „B” csapat a 2. helyen végzett! Egyéni helyezések is voltak, nem is akár milyen… 1. helyen Gyulai-Sárdi Diána végzett, 2. helyen hármas holtverseny Somló Anna, Csernus Fanni és egy Szent Imrés lány között, 5.helyen ( a holtverseny miatt) Bizey-Nagy Gabriella, 6. helyen Szakály Anna!!!
Tehát hatalmas siker megint!

Büszke vagyok Rátok Lányok! Gratulálok mindenkinek, Köszönöm a részvételt!

                                           Gyulainé Poczik Zsuzsa 

Országos Minitramp verseny 2017Vissza a(z) versenyek oldalraKerületi Röplabda Diákolimpia 2017
péntek (december 15.)
Bécsi kirándulás
Adventi gyertyagyújtás
12:15
hétfő (december 18.)
Reggeli zsolozsma a 10.e osztállyal
szerda (december 20.)
Délután osztálykarácsony
csütörtök (december 21.)
A téli szünetet megelőző utolsó tanítási nap
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)