Vissza a nyitóoldalra
Partnerek >>

EGT pályázat

Projekt záró rendezvény

2011. szeptember 12.
2011. február 28-án megrendezésre került a pályázat útján, az EGT és Norvég Finanszírozási Mechanizmusok keretében Izland, Liechtenstein és Norvégia támogatásával megvalósuló a Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium épületének infrastrukturális korszerűsítését biztosító projekt záró rendezvénye.

Megvalósult az épület korszerűsítése

2011. szeptember 8.
Az EGT és Norvég Finanszírozási Mechanizmusok keretében Izland, Liechtenstein és Norvégia támogatásával megvalósult a Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium történelmi jelentőségű épületének felújítása a budai várkertben az eredeti funkciók szerinti hasznosítás érdekében.

Elindult a felújítás

2011. szeptember 12.
2010. május 28-án iskolánkba érkezett az Egyház és az Állam több prominens személyisége, valamint a résztvevő vállalkozók, iskolánk volt növendékei, támogatói, hogy együtt ünnepeljük az iskola felújítását célzó projekt megnyitását.

Megkezdődött a beruházás

2011. szeptember 12.
A Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium által pályázaton megnyert, az EGT Finanszírozási Mechanizmus keretében megvalósuló „A II. világháborúban megrongálódott, de napi használatban levő Katolikus Gimnázium történelmi jelentőségű épületének felújítása a budai várkertben az eredeti funkciók szerinti hasznosítás érdekében” című projekt újabb mérföldkőhöz érkezett.

Sikeres pályázat

2011. szeptember 12.
Az Egyetemi Katolikus Gimnázium Alapítvány segítségével iskolánk pályázat útján támogatást nyert történelmi jelentőségű épületének infrastrukturális korszerűsítésére az EGT Finanszírozási Mechanizmusok keretében.
hétfő (december 10.)
A nap során rövidített órák lesznek
Reggeli zsolozsma a 10. c osztállyal
Szaktanári fogadóóra
16:00-19:00
kedd (december 11.)
Jancsó Benedek szobor avatása és a Politikai Hullámok c. könyv bemutatása
14:00
szerda (december 12.)
EKG szertorna kupa
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)