Vissza a nyitóoldalra
Partnerek >>

EGT pályázat

Projekt záró rendezvény

2011. szeptember 12.
2011. február 28-án megrendezésre került a pályázat útján, az EGT és Norvég Finanszírozási Mechanizmusok keretében Izland, Liechtenstein és Norvégia támogatásával megvalósuló a Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium épületének infrastrukturális korszerűsítését biztosító projekt záró rendezvénye.

Megvalósult az épület korszerűsítése

2011. szeptember 8.
Az EGT és Norvég Finanszírozási Mechanizmusok keretében Izland, Liechtenstein és Norvégia támogatásával megvalósult a Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium történelmi jelentőségű épületének felújítása a budai várkertben az eredeti funkciók szerinti hasznosítás érdekében.

Elindult a felújítás

2011. szeptember 12.
2010. május 28-án iskolánkba érkezett az Egyház és az Állam több prominens személyisége, valamint a résztvevő vállalkozók, iskolánk volt növendékei, támogatói, hogy együtt ünnepeljük az iskola felújítását célzó projekt megnyitását.

Megkezdődött a beruházás

2011. szeptember 12.
A Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium által pályázaton megnyert, az EGT Finanszírozási Mechanizmus keretében megvalósuló „A II. világháborúban megrongálódott, de napi használatban levő Katolikus Gimnázium történelmi jelentőségű épületének felújítása a budai várkertben az eredeti funkciók szerinti hasznosítás érdekében” című projekt újabb mérföldkőhöz érkezett.

Sikeres pályázat

2011. szeptember 12.
Az Egyetemi Katolikus Gimnázium Alapítvány segítségével iskolánk pályázat útján támogatást nyert történelmi jelentőségű épületének infrastrukturális korszerűsítésére az EGT Finanszírozási Mechanizmusok keretében.
hétfő (február 26.)
Reggeli zsolozsma a 7. b osztállyal
kedd (február 27.)
Megemlékezés Szécheny Györgyről és az iskolaalapításról
péntek (március 2.)
Keresztúti ájtatosság - 10. évfolyam
Elsőpénteki szentmise a Szent Anna templomban
07:30
Nagyböjti szülői lelkinap
17:00
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)