Vissza a nyitóoldalra

Budapesti Szuper Kötélmászó bajnokság

2019. január 4.

Mint minden évben, a korábbi kötélmászó versenyeken elért jó helyezések miatt, ismét meghívtak minket a Piarista Gimnáziumba, a 8,5 m magas kötélre szervezett Szuper Kötélmászó bajnokságra. Iskolánkat négy lány és két fiú képviselte.

Ide csak a legbátrabbak jönnek, nálunk belőlük hat is volt! J  Gallay Gabriella, Bizey-Nagy Gabriella, Bócsa Alexandra, Bisztrai Kíra, Rózsahegyi Kristóf és Portik-Lukács Rajmund.
A sorsolás után először a lányok másztak kötélre: nagyon lelkesen, ügyesen, kitartóan versenyeztek, aminek az eredménye a 3., a 4., az 5. és a 6. hely lett, Szandi, Kira, G. Gabi, B. Gabi sorrendben.

Ezután a fiúk függeszkedése zajlott. Ülésből felfüggeszkedni 8,5 m magas kötélre az önmagában is kihívás, és persze itt időre! De a fiaink szépen helyt álltak: Kristóf a 7., Rajmund a 9. helyet szerezte meg.

A végén lehetett pólóért mászni, kétszer kellett megtenni a távot pihenés nélkül, ezt Kíra és Szandi vállalta és teljesítette is, így újabb pólóval lettek gazdagabbak.

Köszönöm, gyerekek, a lelkesedést! Gratulálok mindenkinek! Köszönöm a részvételt, és köszönöm Hamvas Márk kollégám segítségét!

 

Gyulainé Poczik Zsuzsa

Tollaslabda bajnokságVissza a(z) versenyek oldalraIskolai Szertorna verseny
szerda (augusztus 21.)
Nyári nyitvatartás, hivatali ügyintézés
09:00-12:00
augusztus 27-augusztus 28.
Tankönyvosztás
kedd (augusztus 27.)
Javító- és pótvizsga
08:00
hétfő (szeptember 2.)
Évkezdés az iskolában
12:00
Veni Sancte
17:00
Piarista kötélmászó verseny 2018
2019. január 1.
16 darab kép
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)