Vissza a nyitóoldalra

E-napló információk

2017. október 4.

A mozaNaplóhoz szülők és diákok számára segédlet (pdf) érhető el itt, a honlapon. 

Szülői igazolás - nyomtatvány (pdf)

Bízunk benne, hogy az e-naplón (és egyben ellenőrzőn) keresztül könnyebben tudják követni gyermekük iskolai munkáját, tanulmányi előmenetelét.

Naplónk és így gyermeke ellenőrzője az egyetemi.mozanaplo.hu oldalon érhető el. A Felhasználónév és a Jelszó megadása után „nyílik ki” a napló. A meg nem változtatható Felhasználónév esetén a betűméret lényegtelen. A jelszót azonban erősen javasolt már az első belépéskor megváltoztatni (Adatok menü / Jelszó), ebben már a kis- és nagybetűk különbsége számít!

Amennyiben több gyermekük jár az intézménybe, belépés után több napló közül választhatnak, melyik gyerek adataira kíváncsiak. Ezt a változtatást menet közben több helyen is megtehetik.

A Napló főmenü Osztálynapló vagy Funkció ikonjai alatt választhatnak a Haladási napló, a Hiányzások, és az Ellenőrző között.

A Haladási naplóban kísérhetik figyelemmel a tanórák – tanárok által – címekben összefoglalt, leadott anyagát, a Hiányzások menüpontban - időszakot választva - láthatják gyermekük mulasztásait, késéseit, azok állapotát, valamint felszerelés és házi feladat hiányait, az Ellenőrzők, bizonyítványok menüpontban szerepelnek a diákok osztályzatai. Az egyes jegyekre kattintva további információ látható az adott osztályzatról. A különböző színű jegyek különböző súlyozású számonkérést jelentenek (felelet, dolgozat, témazáró stb.), ezekről informál az Átlag melletti „i” betű. Ugyanitt lejjebb találhatóak a Dicséretek és Figyelmeztetések, megrovások.

A jobb felső sarokból is elérhető Üzenetekben a tanároknak küldhetnek az iskolával kapcsolatos üzeneteket, és beállíthatják az Értesítések szűrőit. Ott találják a Súgót (?), a Kijelentkezéssel (X) pedig elhagyják az e-naplót.

Mivel szülői igazolásokat és kikérőket a továbbiakban is csak aláírva lehet leadni, papír ellenőrző nem lévén, erre a célra formanyomtatványt tölthetnek le az iskola honlapjáról.

Szintén az egyetemi.hu honlapon egy Szülői segédlet (ppt) található a mozanaplóhoz.

Amennyiben probléma merülne fel, jelezzék a berthoty@egyetemi.hu email-címen. Reméljük, hogy digitális portálunk Önökkel is még összehangoltabb együttműködést tesz lehetővé.

Vissza a(z) e-napló oldalra
kedd (október 24.)
1. óralátogató nyílt nap
Reggeli zsolozsma a 11. c osztállyal
péntek (október 27.)
Az őszi szünetet megelőző utolsó tanítási nap
hétfő (november 6.)
Az őszi szünetet követő első tanítási nap
Reggeli zsolozsma a 10. d osztállyal
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)